De Navigator

Ik ben Roeland, jouw persoonlijke Money Milestone Navigator, en ik specialiseer me in het omzetten van dromen naar realiteit! Mijn trajecten dienen als een krachtige herinnering aan jouw diepste verlangens. Samen stellen we een gedetailleerd plan op om van jouw droom een tastbaar project te maken. Dit omvat niet alleen het verkennen van je dromen, maar ook het grondig in kaart brengen van je financiële situatie. We bekijken samen alle benodigde stappen om jouw project succesvol af te ronden en je droom werkelijkheid te laten worden.

Mijn online 1-op-1 trajecten, die variëren van 4, 6 tot 12 maanden, bieden jou de mogelijkheid om op een diepgaand niveau aan jouw doelen te werken, terwijl je de volledige controle behoudt. Ik ben er voor jou, om samen te werken en jouw dromen werkelijkheid te laten worden.

Ben jij een jong gezin dat streeft naar meer uit het leven? Of een koppel dat tijd voor elkaar willen hebben maar niet weet waar te beginnen? Dan ben ik hier om je te begeleiden op jouw reis naar vervulling en succes.

Roeland

Wie ben ik

  1. Roeland Plessius;
  2. Sterke punten: analytisch, communicatief, betrokken, gedreven;
  3. Stel zelf al jaren doelen, eerst klein, maar daarna steeds groter;
  4. Zelf al ruim 15 jaar bezig met het maken van huishoud overzichten, sinds 2024 biedt ik dit ook aan anderen door middel van coachingstrajecten.

Wat bied ik en zou ik graag bereiken

  1. Ik gun het mensen dat (te) grote doelen gehaald worden!;
  2. Ik bied cliënten inzicht dat het niet onmogelijk is 'If your dreams don't scare you, they are not big enough';
  3. Geen droge filmpjes of boeken, maar 1 op 1 sessies vol uitleg en inspiratie om zelf aan de slag te gaan;
  4. De kennis die ik meegeef helpt je de rest van je leven!;
  5. Doorbreek de sleur van de dag.

"Je hebt leuk werk, mooi salaris, maar ook kinderen op school met hobbies en sporten, familie, vrienden het is erg druk en dus heb je geen tijd om naar de toekomst te kijken."